Eye Exam
Oftalmologie

Examenul oftalmologic de rutină este foarte important, deoarece multe boli oculare sunt asimptomatice și se pot diagnostica doar în urma unui consult de specialitate.

profil-tete-engrenages_98292-387.jpg
Psihiatrie

Doar psihiatrii sunt calificați să evalueze aspectul psihic și fizic al tulburărilor psihice. Analizând simptomele și sentimentele unui pacient, psihiatrul poate stabili un diagnostic complet și exact, după care recomandă sau oferă un tratament.

6-Endocrinologie-FB-Servicii-1000x778.jp
Endocrinologie

Buna funcționare a organismului depinde mult de circuitul hormonal. Adesea însă nivelul de estrogen și progesteron la femei și de testosteron la bărbați, este dezechilibrat. Aceste tulburările hormonale nu trec niciodată neobservate, iar drept efect se pot dezvolta boli precum diabetul, osteoporoza sau sindromul ovarelor polichistice.

images.jpg
Cardiologie

Bolile cardiovasculare sunt cele mai comune afecțiuni întâlnite la pacienții de diferite vârste. Majoritatea acestor boli sunt provocate de anumiți factori de risc, precum vicii sau alte boli cronice. 

besmax@CMH_diabetul_zaharat-1.jpg
Diabet/Nutriție

Una dintre cele mai ”avare” și răspândite boli se numește diabet zaharat. Pentru că se instalează insidious, este descoperit târziu, în majoritatea cazurilor, dar, mai ales, pentru că bolile asociate hiperglicemiei sunt mai periculoase pe termen lung decât diabetul în sine. 

Ear Exam
ORL

Consultul medicului ORL-ist poate fi unul de rutină, mai ales dacă există antecedente de boală, sau un consult necesar, când apar anumite simptome de afecțiuni ale urechii, nasului, sinusurilor sau gâtului.

1.jpg
Urologie

Consultul urologic este extrem de necesar, deoarece în lipsa lui afecțiunile aparatului genital pot afecta viața sexuală și chiar capacitatea de a avea copii. Un control de rutină la urolog este recomandat tuturor bărbaților peste 50 de ani.

alergologie.jpg
Alergologie

Strănutul frecvent, mâncărimile la nivel cutanat și al ochilor, nas înfundat sau secreții nazale sunt doar câteva dintre simptomele care indică o hipersensibilitate la substanțe din mediul înconjurător. Medicul alergolog-imunolog este cel mai calificat să determine cauza acestor alergii și să indice un tratament adecvat.

1560173738a0587b1fdb64e685611adb233a080a
Chirurgie Generală

Acordăm consultație și realizăm intervenții de mică chirurgie, tratamente și pansamente în regim ambulator.

ecografie-vaculara-skinmed-clinic-01.jpg
Ecografie Vasculară

Bolile vasculare se dezvoltă lent, dar mereu progresiv. Un examen Doppler este indispensabil pentru diagnosticarea timpurie a acestor afecțiuni, fiind și o metodă de o precizie incontestabilă.

77299da46fbbe8c68e225df5a5b3eac9.jpg
Ginecologie

Multe dintre condițiile care afectează  sănătatea femeii - probleme ginecologice, de reproducere și sănătatea sexuală - pot fi detectate precoce, în cele mai multe cazuri prevăd un prognostic pozitiv și un tratament de succes.

ortopedie-si-traumatologie.png
Ortopedie

Unele afecțiuni ale aparatului locomotor se pot trata fără o intervenție chirurgicală, doar cu ajutorul medicamentelor, exercițiilor fizice și al terapiilor de recuperare. Pentru majoritatea bolilor ortopedice există mai multe forme de tratament, iar un medic specialist te va ghida cel mai bine.

Doctor on a Computer
Pneumologie

Bolile pulmonar-obstructive cronice sunt cele mai frecvent întâlnite afecțiuni, iar un diagnosticcorect poate încetini mult progresul acestora.

specialitati-neurologie.jpg
Neurologie

Un simptom comun, precum durerea de cap, se poate transforma într-o afecțiune periculoasă pe termen lung și-ți poate pune viața în pericol. Un examen neurologic însă poate detecta exact semnele neurologice specifice sistemului nervos central sau periferic.

Dermato-Venerologie_.jpg
Dermato-Venerologie

Pielea este organul care reflectă cel mai bine sănătatea și vitalitatea noastră, totodată fiind și un scut care apără organismul de agresiuni externe. Problemele pielii, scalpului și părului nu sunt de ignorat, deoarece ele presupun anumite disfuncții în organism.

Doctor and Patient
Medicina Muncii

Medicina Muncii este specialitatea medicală care studiază relația om-muncă, adaptarea omului la muncă și potrivirea tipului de muncă cu persoana care o efectuează.

gastro.jpg
Gastroenterologie

Durerea abdominală poate fi determinată de o gastrită, ulcer gastroduodenal, pancreatită, afecțiuni ale vezicii biliare, dar și de afecțiuni mult mai grave care mimează o simptomatologie digestivă. Indiferent de motivele apariției, durerea persistentă trebuie comunicată cât mai repede unui medic specialist.

Doctor with Patients
Medicină de Familie

Medicul de familie trebuie să devină mentorul și strategul sănătății tale și a familiei tale. Asta deoarece, îți cunoaște istoricul medical, îți alege cea mai bună metodă de tratament și te poate ghida către cele mai bune soluții terapeutice și nu numai.

Medicină Internă

Prin consultul oferit de medicul internist, pacientul evită excesul de consulturi medicale inutile, internistul fiind cel care analizează situațiile de sănătate și decide care afecțiune necesită un consult sau tratament supraspecializat.

16kinetoterapia_la_copil_si_adolescent.j
Recuperarea Medicală

Recuperarea medicală este o specialitate complexă, educativă și profesională prin care se reușește redobândirea capacităților și funcțiilor reduse sau pierdute de către o persoană (în urma unor boli congenitale, accidente, degenerescente etc.).

psiholog-copii.jpg
Psihologie

Rănile emoționale ne afectează mai profund decât orice boală fizică. Deseori, este greu să evităm impactul emoțional al unor evenimente sau suntem în incapacitatea de a depăși o depresie. Psihologul ne poate ajuta ca stările sentimentale să nu devină boli neurologice, mentale sau fiziologice.

Image by Louis Reed
Analize Medicale

Clinica Life Med dispune de propriile laboratoare, ceea ce reprezintă un avantaj semnificativ pentru un diagnostic corect. Cele două laboratoare sunt echipate cu aparatură medicală modernă de diagnostic clinic și au personal calificat care asigură performanță promtă și de înaltă calitate a investigațiilor.

la-humedad-es-la-que-causa-dolor-en-las-
Reumatologie

Atunci când apar dureri sau tumefacții articulare, dureri însoțite de scăderea forței musculare sau erupții la nivelul trunchiului, este cazul să vă adresați cât mai repede la un medic reumatolog. Afecțiunile reumatice sunt printre cele mai dureroase și, în majoritatea cazurilor, devin cronice.